TÜRKELİ’NİN MHP’Lİ ADAYI AÇIKLANDI

MHP'nin Sinop, Türkeli ilçesi Belediye Başkan Adayı: Halil Dilek ÖZCAN
facebookta paylaş

MHP yerel seçim adaylarını açıkladı. Genel Başkan Devlet Bahçeli, sahneye davet edilen belediye başkan adayları ile hatıra fotoğrafı çektirirken, salonda bulunan partilileri de selamladı. Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen toplantıda MHP’nin belediye başkan adaylarından 252’si açıklandı. MHP’nin Sinop ili genelinde ise Türkeli ve Boyabat'ın adayları açıklandı.

Buna göre; MHP'nin Türkeli ilçesi Belediye Başkan Adayı Halil Dilek Özcan, Boyabat ilçesi Belediye Başkan Adayı ise Hasan Kara oldu. Komşu ilçemiz Çatalzeytin'in adayının da açıklandığı toplantıda, MHP'nin Çatalzeytin ilçesi Belediye Başkan Adayı ise Ahmet Demir oldu.

Haber Tarihi: 29.09.2013 - Okunma Sayısı: 693

DUYURULAR & İLANLAR

TÜRKELİ BELEDİYESİ FACEBOOK

TÜRKELİ HAVA DURUMU

türkeli hava durumu
Meteoroloji Genel Müd.'den Türkeli için alınan bilgilerdir.
Copyright 2013 © Türkeli Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz içerik alınması durumunda yasal işlemler başlatılır.